Ergonomi på arbejdspladsen

Antallet af medarbejdere, der arbejder i et kontormiljø stiger, så gør antallet af almindelige office skader. Dette er fordi mange kontorer ikke har et ergonomisk korrekt facilitet for deres arbejdstagere. I de seneste år, har et ergonomisk korrekt arbejdsmiljø er blevet lige så vigtig som lønskalaer og fordele pakker. Medarbejdere ønsker at vide, at den tid, de lægger i office på en daglig basis ikke bidrager til en nedgang i deres helbred med debut af trængsler som karpaltunnelsyndrom eller gentagen Stress skade.

Mange mennesker er ikke klar over de meget, meget betydelige fordele af en ergonomisk arbejdsmiljø. Ergonomi omfatter en række forskellige arbejdspladsen betingelser, herunder:

-Arbejdsstation design

-Temperatur

-Belysning

-Støj

-Skifteholdsarbejde

-Bryder

-Måltider

-Maskine Design

I fortiden, blev problemer i forbindelse med gentagne Stress personskader og karpaltunnelsyndrom, rapporteret i stort tal. Da virksomheden har modtaget yderligere oplysninger i det sidste årti om, hvordan du konfigurerer en mere ergonomisk korrekte miljø, er antallet af forekomster af RSI og CTS faldet. Tallene er dog stadig meget højere end de bør gives rigdommen af oplysninger om ergonomi og arbejdspladsen. Dette er grunden til uddannelse for virksomheder om fordelene ved at være ergonomisk korrekt er så vigtigt. Jo flere oplysninger, som enkelte virksomheder har, bedre de kan tjene deres medarbejdere og bistå dem i bo godt og producere bedre resultater.

Der er mange fordele ved at arbejde i ergonomisk korrekt miljø. De omfatter:

-Stykker af sindet, at vide, du arbejder i sikker, sund betingelser

-Øget produktivitet på grund af en forhøjet komfortniveau

-Lavere forekomster af medarbejders fravær på grund af skader fra trængsler – RSI og CTS

-Lavere forekomster af arbejdstagernes erstatningskrav på grund af gentagne stress personskader

Det er ikke så hårdt, som de fleste ville synes at oprette en ergonomisk arbejdsplads. At tage små skridt regelmæssigt kan tilføje op til store fordele i sidste ende. Køb en ergonomisk korrekt stol eller tastatur kan straks hjælpe med nogle af de lidelser, mennesker, der arbejder i et ergonomisk forkerte miljø ofte oplever.

Omkostninger er ofte et problem, men du behøver ikke at bruge for meget på én gang. For eksempel kunne arbejdsgivere begynde ved at erstatte en vare ad gangen hele kontoret. Dette vil hjælpe med at bringe den aktuelle office på ergonomiske regler uden at bruge en stor luns af penge på én gang. Manglen finansiering er ofte grunden til mindre kontorer cite når du bliver spurgt, hvorfor deres facilitet er ikke ergonomisk korrekt. Små forbedringer kan tage monetære presset ud, mens det stadig tillader arbejdsgiveren at foretage forbedringer af ergonomisk.

Nogle af de største syndere, der bidrager til en usund arbejdsmiljø omfatter:

-En ergonomisk korrekt stol, der ikke giver ordentlig ryg og benstøtte, læner sig tilbage i en forkert vinkel og indeholder ikke armstøtter kan ikke justeres

-En arbejdsstation, der sidder for højt eller for lavt

-En mus, der ikke giver nul til ingen spænding

-En støtte til dine håndled for, når du bruger musen

-En telefon med ingen nakkestøtte til at holde fra hælder ind i telefonen og belaste nakken

-Et tastatur, der er ergonomisk forkert med et design, der får dig hænder hele tiden nødt til at flytte frem og tilbage langs hele længden af tastaturet

-Lav belysning, der får dig til at belaste dine øjne

-Sidder for længe på ét sted

-Ingen fodstøtte, der vil tillade dine ben til at blive ophøjet til en korrekt vinkel

Alle disse syndere er uden sammenligning løst af en kombination af en ergonomisk arbejdsmiljø og trin, du kan tage på din del at sikre effektivitet og en generel følelse af generelle sundhed.

Nogle skridt, som din arbejdsgiver kan tage omfatter:

-At yde ordentlig kontorudstyr

-Gennemføre medarbejderuddannelse på korrekt ergonomisk praksis

-Gennemføre regelmæssige inspektioner af udstyr til at sikre, at alt fungerer korrekt

Ud over disse trin, kan du gøre tingene så godt for din egen sundhed. Disse skridt omfatter:

-Tage hyppige pauser

-Tale hvis du er utryg, fysiske problemer på grund af ergonomisk forkerte betingelser

-Være sikker på, at alle aspekter af din arbejdsstation er i overensstemmelse med korrekt ergonomisk procedure

-Lytte og deltage aktivt i ergonomisk arbejdsplads uddannelse

-Holde detaljerede oplysninger om eventuelle lidelser har modtaget som følge af en ergonomisk forkerte arbejdsmiljø.

Kombinationen af dig og din arbejdsgiver kendskab til betydningen af en ergonomisk arbejdsplads vil bidrage til en øget grad af produktivitet samt en generel følelse af velvære på arbejdspladsen. Undersøgelser har vist, at gladere medarbejdere giver bedre resultater og sørge for din arbejdsplads er ergonomisk korrekt er det første skridt til at opnå sådanne positive niveauer af succes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.