Hvordan man finder en bog ved hjælp af Online boghandlere

Ser ud til at forbedre dine spillefærdigheder ved at læse nogle af de bedste bøger om professionel gaming, der er omkring? Det er en god idé, men, og som du måske har allerede bemærket, det er lettere sagt end gjort. Når du går online for at en af de mange online boghandlere som Amazon og Barnes og rubel og kan skrive i en sætning får du en lang liste (hvis du er heldig) af potentielle bøger.

Hvad gør du så? Hvordan kan du vide, hvilken bog passer dig? Og hvis du selv kan regne ud, hvordan du ved bogen er noget værd? Mange af forfatterne er professionelle, men så, kan du også let jord op på amatør forfattere, der bare forsøger at gøre en sorteper. Netop for dette, har vi samlet en liste over fem praktiske forslag til at hjælpe dig.

1) anmeldelser og udtalelser sag.

En af de mest interessante metoder til screening af forfattere og bøger er ved at læse hvad andre læsere har at sige om de litterære objekter. Ser op en af de mange fora online at fokus på bøger og enten spørger direkte spørgsmål eller læse hvad andre har sagt. En anden mulighed er at kigge op bog på forskellige online boghandlere som Barnes and Noble og Amazon, men også andre som den litterære Guild og Pickabook. (Se dem på denne liste, udarbejdet af World Wide Web Virtual Library:) Grunde til at gøre dette er, at for hver bog kan du læse anmeldelser fra forskellige steder. Gøre dette og du er at reducere chancerne for læsning kun reklamemateriale. Det siger sig selv, der vælger de bøger, der får gode anmeldelser. Generelt, en bog vil modtage nogle dårlige anmeldelser, men se på de fleste synspunkt. Bemærk at hvis du ønsker at købe bogen er nye, ikke vil du finde anmeldelser. I så fald vil du bare nødt til at tage en risiko.

2) være specifikke.

En af metoderne til at søge efter en bog, der interesserer dig er ved at indsnævre søgningen ved at skrive en lang søgeudtryk og ikke kun ét navn. For eksempel, skrive ned hvordan man spiller Texas holdem i en online turnering i stedet for bare Texas holdem. Sådan søgning vil resultere i kun et par bog muligheder. Først se op anmeldelser og synspunkter på det og derefter se på dens størrelse og fokus af interesse.

3) kontrollere oplevelsen af forfatteren.

Købe en bog er lige som at købe en bil. Ville du være villig til at betale mere for en Mercedes? Ligeledes indskrive den forfatter eller redaktør. Hvis forfatteren er ukendt, træde meget varsomt. Bogen kan være ubrugelige. Men husk, det er ikke nok at forfatteren er kendt eller har års faglige ekspertise, de skal være erfarne nøjagtige inden for emnet i bogen.

4) check udskrivning historie af forfatteren.

Efter at have kontrolleret forfattere personlige biografi og hans omfanget af viden som vedrører det pågældende spørgsmål, bør du derefter, kontrollere hans stil af skriftligt. Du vil ikke ønsker at falde i søvn på den anden side, gør du? Hvis deres stil af skriftligt behager dig, prøv at læse dele af deres arbejde. Læs artikler eller dele af andre bøger de har læst. Gør dette for at få en idé om, hvorvidt de kan skrive og om de er i stand til at håndtere komplicerede spørgsmål og sætte dem på tværs let at forstå sproget.

5) prisen faktor.

Når man ser på bøger, er den første ting (eller anden) vi har tendens til at kigge på prisen. Ja, bør du vide om du har råd til at købe det eller ej, men ikke gøre dig beslutning baseret på om en bog er billige eller dyre. Kontroller først, om bogen er hvad du leder efter. Besluttede derefter, om du har råd til det og ikke omvendt. Ligeledes, ikke bare købe en bog fordi dens på salg. Husk, at hvis en bog er på salg betyder det, at ingen køber det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.