Skal du køre auktioner på andre websteder end Ebay?

eBay har ikke mange konkurrenter, og dem, der er stadig små sammenligning – der er en del af hvad gør eBay så stærkt for niche elementer. Hvis du sælger mere almindelige ting, dog kan du lide at liste auktioner på andre websteder end eBay, at øge din potentielle kundebase og undgå nogle af erhvervsrisici af stole på eBay for alle din virksomhed. Men hvilke ones er værd besværet med?

Yahoo! Auktioner.

Yahoo Auktioner vinder i en stor måde: sælger der er gratis. Der er ingen notering gebyrer eller endelige værdi gebyr. Hvad mere er, Yahoo er stadig en af de største websteder rundt, og får masser af trafik til sin auktion site. Site fordele fra Yahoos erfaring i at yde god, kategoriseret søge, og stedet er let at bruge alle runde.

Det springende punkt, er imidlertid, at dodgy købere og sælgere er endnu mere omsiggribende på Yahoo, end de er på eBay, og det siger ikke noget. Sælgere på Yahoo Auktioner kan forvente at løbe ind i langt flere ikke-betalende købere end de ville på eBay. Også, webstedet er pudset med tekstannoncer, der kommer i vejen, og design i generelle blade en masse at ønske – men så, så gør Ebay’s.

uBid.

Ubid’s model er at tilbyde større sikkerhed for mindre fleksibilitet. De pre-skærm alt: sælgere skal være registrerede virksomheder og købere skal præregistrere et kreditkort. Det tager nogle af de ‘Vilde Vesten’ følelse ud af at sælge – men det også fjerner de fleste af sjove.

På eBay har du fuldstændig kontrol over hvad du laver, mens sælger på uBid føles som du er bare en ansigtsløs leverandør for en stor virksomhed. Søgning efter noget vagt ikke-mainstream vil vende tilbage med ingen resultater, til det punkt, at det vil hurtigt få frustrerende for din købere. Hvis du bare sælger almindelige forbrugsvarer for penge, selv om, så ved alle midler gør det på uBid.

Amazon auktioner.

Amazon auktioner er en underudnyttet auktion site. Designet er ganske dårlig, og søgninger dukker ikke op mange resultater. Betalingssystemet er den samme én mennesker bruger til at købe ting fra Amazon, selv, selv, som virker mere sikre at PayPal.

Du kan være mere interesseret i at blive en Amazon Marketplace sælger, hvilket betyder at du kan liste dine emner på deres vigtigste sider at se, når de klikker den ‘ brugte & New fra…’ link. Dette kan være en god måde at gøre et par salg, så kan du bare holde lageret opdateret på dine køb det nu priser og nogen vil lejlighedsvis købe noget. Du behøver ikke selv at skrive en beskrivelse eller uploade nogen billeder. Dette er nok en bedre ting at bruge end Amazon auktioner.

For at opsummere, registrere dine varer på et par andre auktionssider kunne få dig et par ekstra salg – men i forhold til eBay, de er alle meget uanselige, og har ikke nær så mange brugere.

Hvis du forsøger at tænke på måder at udvide din forretning, kan så der være et chok i vente for dig med hvad jeg skal fortælle dig næste. Vidste du, at din eBay indkomst er skattepligtig? Men roligt – den næste e-mail vil forklare alt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.