Vælg en stor Baby Shower tema

Selv om et tema ikke er nødvendige for en vellykket Familieforøgelse, kan det være en god måde at trække en baby brusebad sammen. Usikker på, hvilke spil du skal spille? Kan vælge mellem forskellige fødevarer spreads? Pick en baby shower tema og alle disse aspekter af Babyshower bliver klart. Her er lige et par at vælge imellem.

Hollywood tema Baby brusebad

Invitationerne kan ligne biografbilletter. Dine spil kan fokusere på celebrity og film trivia. Du kan endda bede dine gæster til at klæde sig som filmstjerner, hvis du har lyst! Og selvfølgelig, hotdogs og popcorn er et valg for dine gæster eller du kan gå den modsatte retning med billetpris, at en sund minded Hollywood mor ville elske.

Te tid Baby brusebad

Hvis du har en ‘piger kun’ babyshower, en sjov måde at fejre den nye lille én er vært for en kop eftermiddagste. Dekorationer behøver ikke være mere end hvad din stue allerede besidder eller du kan vælge et tehus i stedet. Mad kan omfatte fingeren sandwiches, scones, marmelade og selvfølgelig en bred vifte af te for hver af dine gæster til at vælge fra. Forstærker den victorianske aspekt af en traditionel te er en anden mulighed, som er på vej til anden siden af verden for en traditionel japansk te tema til din baby brusebad.

Stock hylder Baby brusebad

Alle nye moms skal babymad, bleer, vådservietter, badekar forsyninger, formel eller flasker – og masser af dem. Vælge en af disse som din tema og bede alle om at bringe en som deres gave eller, hvis det er et lille punkt, ud over deres gave til baby brusebad. Sørg for at angive brand eller stil, hvis den nye mor har en præference, især med formlen. Hvis du vælger bleer, udpege forskellige gæster at bringe forskellige størrelser. Den lille, ikke vil være lidt for længe!

Tid til at tage sig af mor Baby brusebad

Den sidste ting, en ny mor ønsker at gøre er bekymre sig om grundlæggende efter hun bringer hjem sin nyfødte. Bede alle om at bringe noget til baby brusebad, der vil hjælpe mor i de hårde uger efter fødslen. Nogle idéer omfatte: frosne gryderetter, gavekort til maid tjenester eller tilbyde din egen rengøring eller børnepasning. Mor vil ikke lyst til socialt samvær, eller vil hun sandsynligvis være komfortabel at give afkald på sin ny tilføjelse til en hel nat ud, men hvis du komme regelmæssigt så hun kan brusebad og nap – det er en gave værd mere end guld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.