Store overskud sælger gamle skrivemaskiner på eBay

Fordi de er pladskrævende, ofte beskidte, brug for masser af omhyggelig rengøring og undertiden reparationer, er de fleste skrivemaskiner, gamle og moderne, overset og lave priser på markedet på lokale offline auktionshuse.

På trods af dette, vil nogen parat til at bruge tid på rengøring, forsker, reparation og til sidst pakning en skrivemaskine, finde klar tilbudsgivere på eBay i både England og USA, og uden tvivl andre land websteder, også.

Skrivemaskiner altid hente ikke fabelagtige priser, men de fleste tidlige skrivemaskiner, fra slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet går sjældent usolgte på eBay så du næsten altid vil tjene penge.

Seneste eBay priser spænder fra £73 for en tidlig Empire skrivemaskine fra 1892 til £380 for et Salter Standard victorianske skrivemaskine i oprindelige tin bæretaske. Mere usædvanlige skrivemaskine typer tiltrække premium priser, såsom en Braille skrivemaskine, der gik til £142 og en tidlig dobbelt tastatur model der hentet £127.

Uden for eBay har nogle langt højere priser opnået meget snarlig og usædvanligt skrivemaskine-modeller, som er værd at huske på at købe ekspeditioner. For eksempel på Sotheby’s Merritt skrivemaskine fra 1895 gik til £715 for nogle år siden, og på Koln i Tyskland auktion-holdet værdsat en sjælden Imperial skrivemaskine, en af kun tre vides at eksistere, på mellem £7.000 og £8.000.

Siden de første succesfulde kommercielle skrivemaskiner blev introduceret i slutningen 1860erne opstået mange usædvanlige design, nogle plain og simple, andre indviklede og utroligt detaljeret. En af de enkleste og tidligste design var et hjul med bogstaver runde den kant, som blev manuelt, indtil det ønskede bogstav optrådte foran papiret og blev skubbet til at danne sig et indtryk. Mere kompliceret skrivemaskiner havde dobbelt tastaturer, én for små bogstaver, den anden til hovedstæder, og blev lavet i messing og mor til perle hånd malet med herlige forgyldte blade og blomster. Disse er slags usædvanlige modeller at holde øje med på ikke-specialiserede auktioner og de er næsten sikker på at tiltrække høje priser på eBay.

Disse tidlige modeller dukker nogle gange op på specialist skrivemaskine Auktioner hvor de altid hente en høj pris. Ikke stedet at købe forventning om høj videresælge gebyrer på eBay, men et besøg værd for forskning og erfaring.

Ligesom de fleste samleobjekter, værdi afhænger hovedsageligt af sjældenhed, ikke blot alder. For eksempel, en af de tidligste brugbar skrivemaskiner, Underwood, lavet fra 1900 til 1932 blev lavet i millioner og kan stadig findes i arbejder tilstand, derfor de er værd at meget lidt.

Tips

* Der er ingen kataloger eller pris vejledninger for gamle skrivemaskiner som dem du vil finde opdateret årligt til postkort og frimærker, mønter og keramik. Der er simpelthen ikke nok samlere, eller skrivemaskiner, til at berettige særlige lister. Værdi, ligesom mange lav lydstyrke samleobjekter er bedst fast besluttet på auktion, og er det punkt, hvor en person er villig til at betale prisen matcher hvad den nuværende ejer vil acceptere. Langt betales de højeste priser skrivemaskiner i god, ren, arbejdsvilkår, med eller uden restaurering arbejde.

* Du skal rense skrivemaskiner omhyggeligt, at få lige ind i den mindste af rillerne uden at forårsage skader på nøgler, som ofte var lang og ranglet og uventet sarte. Jeg fandt de mest omfattende guide til rengøring gamle skrivemaskiner på:~polt/typewriters/tw-restoration.html

Her er blot et lille par af deres forslag:

“En tandbørste og et søm børste kan være nyttigt.

For en blidere indledende rengøring på en maskine, der dybest set rent Prøv Endust eller løfte (være forsigtig omkring decals (overførsler), som undertiden disse produkter kan skade dem).

For en selv blidere og sikrere rengøring, skal du blot bruge et par dråber opvaskemiddel opløst i vand.

Q-tips (svarende til vatpinde) er meget rart for rengøring svære at nå områder.

For indledende Afstøvende, støvsuger slange vedhæftet fil kits solgt i computer og computer levering butikker og kataloger arbejde meget godt!’

* Bedste steder at købe på generelle auktion eller fra længe etableret kontor udstyr gemmer, men sjældent vil du få en god handel af antikviteter og brugte bilforhandlere, der uvægerligt tænker gamle betyder værdifulde, for de fleste varer, og ofte de er forkerte.

* Dette er en af disse samleobjekter, du virkelig har brug for at studere og lære, hvad gør en ældre vare værdiløse og en mere moderne type ganske værdifulde. Web-sites og bøger opført senere give meget nyttige oplysninger. Vælg én eller begge af disse bøger er nævnt senere, de er pakket med billeder, og holde dem tæt ved købe dage.

* Ikke forvente at gøre mere end 50 pounds eller så på de fleste tidlige skrivemaskiner, men husk du kan afhente dem billigt faktisk, jeg har set dem fetch er mindre end en tier på lokale auktion. Tricket til at tjene penge er at købe skrivemaskiner i god stand, men beskidte, og bruge tid på at rense dem og tage flere store billeder til at vise dem fra alle vinkler for notering på eBay.

* Være forsigtig med at leveringsomkostninger. Disse tidlige modeller er meget tunge og kan koste langt mere for at have leveret end de selv er værd. Hvor det er muligt, søge efter lokale købere eller andre villige til at indsamle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.