2007 Nissan Versa: Gen “Y”, tage varsel

Bilproducenter er at tigge for at opbygge og markedet biler til Generation “Y” crowd som, løst defineret, og omfatter nye drivere og for det meste alle, der er under 30. Toyota kastede handsken ned i 2003 da de introducerede en linje af biler under varemærket Scion. Nu, Nissan svarer og omvendt til at blive frigivet i løbet af sommeren 2006 er deres svar. Vil omvendt konkurrere eller gå tabt i et hav af Gen “Y” køretøjer snart for at oversvømme markedet? Alt dette er for tidligt at bestemme, så lad os tage et kig på omvendt og hvad bilen har at tilbyde til bilister.

Et besøg til Nissans hjemmeside afslører meget om omvendt. I modsætning til en visse Scion køretøj, der tager sin styling tidskoder fra en brødrister, omvendt er aerodynamisk og minder mig om Toyota Matrix. Tilgængelig som en fire-dørs sedan eller fem dørs hatchback, omvendt forventes at detail for omkring $12.000, samme prisklasse som ætling køretøjer. Ligesom Scion, omvendt vil være temmelig godt rustet til at give bilisterne et værdi pakket oplevelse uden at skulle tilføje på flere tusinde mere til mærkat basisprisen for at opnå en tilfredsstillende og komfortabel kørsel erfaring.

Sammen med en 1,8 L I4 motor er her hvad du kan forvente at være inkluderet med base modeller:

AM/FM/CD audio system

Aircondition

Power side spejle og automatisk trunk release

6-trins manuel transmission [4 hastighed automatisk er valgfri]

Split, falsning 60/40 sæde med hatchback

Ikke dårlig standard udstyr listen for prisen. For $2.000 flere kommer SL versioner med aluminiumslegering hjul, cruise control, power Vinduer/døre/låse, fjernbetjening nøglefri adgang, en souped op lydsystem og meget mere.

Bilen har en 102 tommer hjul base, som er lang for et køretøj af typen. Resultatet er mere indvendige rum, med fire voksne at have rigelig knæ- og benplads til vejret lange ture.

Billeder af indvendige afsløre en bil, der godt selv ud og ikke billige leder. Jeg kan specielt godt lide dashboard med dens overlappende cirkulære instrument panel og let for at nå lyd og klimaanlæg kontrol. En generation siden, entry level biler ville have kiggede og følte mig billig. Dagens drivere forventer mere og på omvendt leverer i form af et anstændigt niveau af standardudstyr og sans for stil.

Omvendt erstatter Sentra som entry level Nissan. Nissan har nyindrettede Sentra og “forfremmet” det op et hak meget gerne Honda har gjort med Civic og Toyota med Blomsterkronen.

Selv om dyrere end Chevy’s Aveo og Kia ‘s Rio, bilen har flere flair og stil end enten en. Alligevel skal man spekulerer på, hvordan omvendt vil konkurrere mod Toyotas snart vil blive frigivet Yaris og alle nye Honda Fit. Kast i nye modeller forventes fra Dodge og Ford og tilføje kinesiske biler til mix og det hele post niveau marked bliver mættet.

I sidste ende, omvendt er et skridt i den rigtige retning og et godt alternativ til nogle af konkurrenterne boxy. Gen “Y” drivere har et andet valg i omvendt og et alternativ til Scion, Toyotas ungdoms-orienterede mærke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.