Ideer til at organisere din Baby Nursery

Planlægge en baby børnehave er en stor opgave. Organisere den lille Planteskole kan være endnu større, især hvis du arbejder med et lille værelse. Der er måder at få mest ud af den plads, du har selv.

At skabe passende opbevaring i rummet er vigtigt at holde det organiseret. Start ved at organisere skabet. Da babytøj er meget mindre end voksne tøj, kan du sænke closet stangen til at være blot et par fod fra gulvet. Dette vil give mere plads over closet stangen til at installere reoler, som vil give dig mere lagerplads for andre varer. Installere en god skab organisator i skabet er en anden ide til at gøre mest muligt ud af rummet.

Skabet er ikke det eneste område i børnehaven, som du kan bruge til opbevaring. Hvis du har et puslebord, bruge rummet under det gemmes elementer som bleer, klude, cremer og skiftende underlag. Hvis der er plads under barnesengen, er dette også et godt sted at hente nogle ekstra lagerplads. Bruge vidjeproduktionen indkøbskurve eller plast opbevaringsbeholdere gemmes elementer såsom krybbe ark, modtager tæpper, ekstra krybbe strøelse, hagesmække, og bøvser tøj under der. En kommode eller garderobe også giver ekstra plads til en babyudstyr.

Hylder og reoler kan også bringe en masse ekstra lagerplads til rummet. En god reol kan hjælpe dig med at holde alle dine baby’s bøger, legetøj og tøjdyr organiseret på et sted. Hvis du har begrænset gulvplads i din baby nursery, vælge en høj reol i stedet et par kortere dem. Hvis du har pladsen, fungerer et par kortere dem bedst som de gør det nemmere for din baby at nå deres ting, når de bliver større.

En toy box er også medvirkende til at holde din baby værelse organiseret. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt en baby legetøj samling kan vokse. At have et sted at gemme dem alle vil hjælpe med at holde værelset clutter gratis. Hvis du ønsker, vælge for at få et stykke legetøj bænk i stedet for en standard toy box. Dette vil give dit barn et sted at sidde, når de bliver større.

Så når det kommer til at finde måder at organisere din baby nursery, se høj og lav. Du ved aldrig, hvor du kan finde en ekstra plads til at guffe væk din baby varer ude af syne. At skabe nok opbevaring nu vil holde din baby værelse clutter gratis senere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.